rrphotoro

2019 – An Nou. Orizonturi Noi

Ca orice an care se respectă, 2019 a venit pentru noi cu o perspectivă nouă și cu provocări proaspete.

Mărturisesc că mă atrăgea de ceva timp fotografia pentru nou născuți și că o urmăream pe Daniela Ursache cu mare interes, dar momentul hotărâtor se poate spune că a venit atunci când, în primele zile de viață ale pufinei noastre, ne-am îndreptat spre studioul Danielei pentru o ședință foto.

Să ne vedem bebelușul fotografiat a fost o experiență cu adevărată emoționantă, atât din perspectiva fotografului, cât mai ales din cea de părinte. Emoțiile întipărite pe chipul pufinei noastre ne-au topit complet și orice fel de grijă a zburat într-o clipă remarcând felul în care Daniela lucrează.Fără dubii are darul de a-i face pe părinți să se relaxeze și să bucure de experiență.

Fascinată fiind de toată această poveste, m-am reîntors, la scurt timp, în studioul chic din București, de data asta pentru o sesiune de mentoring.

Am avut 3 bebeluși pentru fotografiat, iar Daniela ne-a împărtășit din secretele ei. Am înțeles, pusă în fața evenimentelor, că o sesiune foto newborn nu este niciodată ușoară pentru că fiecare copil este diferit și are nevoi diferite. Tocmai din acest motiv o astfel de sedințe foto se realizează în primele zile ale copilului, atunci când acesta doarme mult și este mai ușor de lucrat cu el.

Din fericire mentorul nostru a știut să ne încurajeze și să creeze o atmosferă de lucru plăcută și destinsă în care am acumulat informații prețioase pentru mai târziu.

Am plecat din studio mai bogată, cu un ghid scris de Daniela cadou, entuziasmată și cu dorința de a pune în practică tot ce am învățat. Ghidul pe care fiecare fotograf de bebeluși ar trebui să îl aibă, se poate comanda de pe site-ul ei personal https://danielaursache.ro/

Și pentru că sunt o norocoasă am avut posibilitatea de a lucra, foarte curând după sesiunea de mentoring, cu doi bebeluși cât se poate de drăgălași, băiețel și fetiță, alături de care am făcut două ședințe foto pentru care mă simt nespus de fericită și recunoscătoare.

Îi mulțumesc Danielei pentru tot ce am învățat alături de ea și pentru că e genul de mentor care îți oferă feedback de fiecare dată când ai nevoie. Și le mulțumesc totodată părinților care au avut încredere în mine pentru sedințele foto ale căror rezultate se pot vedea mai jos.