rrphotoro

O schimbare de viziune

La vremea când mergeam încă pe fotografia organizată, am fost contactați de niște oameni care prin felul lor de a fi au știut să ne scoată din zona noastră de confort. Amintirea întâlnirii cu ei e încă extrem de vie. Ne-au zis scurt: nu ne plac posingurile, nu vrem nimic regizat, vrem ca totul să fie cât mai natural, ca lucrurile să vină de la sine.

Ne-au lovit emoțiile instant, având în vedere că nu mai primisem până atunci o astfel de cerere, dar, de ce să nu recunoaștem, am fost totodată cu adevărat încântați de perspective. Trebuie spus că am avut suficient timp să ne obișnuim cu ideea – de la semnarea contractului și până la eveniment a trecut mai bine de un an. Pe de altă parte, deși nu avusesem curajul și oportunitatea înainte, ne doream tare mult să experimentăm situații cât mai diverse.

Imaginați-vă cum e să participi la o nuntă unde mirii sunt niște originali ce nu se tem să scoată limba pentru fotografii chiar și în Biserică, la o nuntă unde mirii nu au luat cursuri de dans înainte, dar improvizează reușind să atragă toate privirile asupra lor, la un nuntă unde micile detalii nu lipsesc, aruncarea buchetului nu e doar o aruncare de buchet, ci un întreg eveniment în sine.

Pe final mai spunem doar atât: tare ne-ar bucura să dăm mai des peste miri așa faini, originali, haioși și iubăreți și să participăm la evenimente relaxate și pline de viață și de emoție. Mai jos găsiți frânturi din povestea lor.

Mulțumim Andreea  și Marius pentru că ne-ați ales și pentru că ne-ați scos din zona de confort.