rrphotoro

Visul unei nopti de vară

Vă mai amintiți de poveștile de dragoste întâlnite vară?

Poveștile de vară încep din tot felul de motive, dar când totul este spus și făcut, au unele lucruri în comun: sunt eterne, strălucesc, încălzesc şi ne luminează.

Totul a pornit de la un telefon dat de o prietenă apropiată:

- Bună, ce faci pe 25 iulie?

-  Bună, nimic, stau acasă

- Nu, ai eveniment!

- Nu am eveniment

- Nu e întrebare, ai eveniment, mâine semnezi contractul.

Încă de la prima întâlnire ne-am dat seama că dragostea era deja în ei, sfioasă, plăpândă, dar plină de curajul de a-și găsi chipul în suflarea celuilalt. Și uite așa ne-am întâlnit, ne-am plăcut, ne-au dorit pentru a le fi alături în ziua lor cea mare.

Pe Nicoleta o cunoșteam, a fost asistentă la cabinetul stomatologic unde mergeam la control, observând azi cum dragostea bruscă și puternică o transformă într-o femeie energică și curajoasă.

Roberto,  este un tânăr complet absorbit de o frumusețe nebună, este temperat, amoros, pasionat și, în același timp și corect. Reticent față anumite perspective ale noastre dar    acceptându-ne într-un final.

Așa se face că cele câteva săptămâni au trecut și ne-am întâlnit adunați de un proiect frumos ,,Dragostea dincolo de cuvinte”

Eram fiecare atenți să ne îndeplinim cât mai frumos menirea și asta ne-a apropiat.  Nu am căutat dragostea în fotografii, ea ne-a căutat mai întâi și ne-a găsit.

Așa a început ceva ce, după mult timp, vor reprezenta amintirile lor.

În fotografii am reușit să surprindem cum ei creează o minunată poveste de dragoste,  în care valorile precum familia, onoarea, iubirea primează și triumfă în final.

Dacă o noapte de iulie ar putea vorbi, probabil s-ar lăuda că a inventat romantismul

Acesta este

VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ