O schimbare de viziune

La vremea când mergeam încă pe fotografia organizată, am fost contactați de niște oameni care prin felul lor de a fi au știut să ne scoată din zona noastră de confort. Amintirea întâlnirii cu ei e încă extrem de vie. Ne-au zis scurt: nu ne plac posingurile, nu vrem nimic regizat, vrem ca totul să fie cât mai natural, ca lucrurile să vină de la sine.

Ne-au lovit emoțiile instant, având în vedere că nu mai primisem până atunci o astfel de cerere, dar, de ce să nu recunoaștem, am fost totodată cu adevărat încântați de perspective. Trebuie spus că am avut suficient timp să ne obișnuim cu ideea – de la semnarea contractului și până la eveniment a trecut mai bine de un an. Pe de altă parte, deși nu avusesem curajul și oportunitatea înainte, ne doream tare mult să experimentăm situații cât mai diverse.

Imaginați-vă cum e să participi la o nuntă unde mirii sunt niște originali ce nu se tem să scoată limba pentru fotografii chiar și în Biserică, la o nuntă unde mirii nu au luat cursuri de dans înainte, dar improvizează reușind să atragă toate privirile asupra lor, la un nuntă unde micile detalii nu lipsesc, aruncarea buchetului nu e doar o aruncare de buchet, ci un întreg eveniment în sine.

Pe final mai spunem doar atât: tare ne-ar bucura să dăm mai des peste miri așa faini, originali, haioși și iubăreți și să participăm la evenimente relaxate și pline de viață și de emoție. Mai jos găsiți frânturi din povestea lor.

Mulțumim Andreea  și Marius pentru că ne-ați ales și pentru că ne-ați scos din zona de confort.

Cred că nu există părinți care să nu experimenteze senzația că timpul zboară prea repede. Noi, desigur, nu facem excepție. În fiecare zi simțim c-am vrea să oprim timpul în loc, să ne bucurăm mai mult de gângurelile și drăgălășeniile pufinei noastre, de năzdrăvăniile pe care le pune la cale de ceva vreme încoace, de goana ei de-a bușilea prin casă. Nu mai încăpem în noi de atâta dragoste și deun an, de când a apărut în viața noastră, toamna ne-a devenit anotimp de suflet.

Îl celebrăm, așadar, odată cu Nati a noastră, printr-o ședință foto plină de giumbușlucuri și peripeții. Iar pe calea asta profităm să-i invităm la studio pe toți părinții care vor să marcheze un moment special din viața micuților lor, punând deoparte amintiri cu suflet pentru mai târziu.

 

 

 

 

Am avut un vis...

Am avut un vis...Visul unei seri de vară... De-a lungul câmpiei, se contura o siluetă...o siluetă mică ce se contopea în bătaia vândului cu buclele celeilalte făpturi... Nuanțele aurii ale soarelui calduț atingeau cu grație spicele de grâu, iar mânuțele lor se bucurau de dansul paielor măiestre ce li se arătau în lan. Zâmbete și priviri pline de iubire își aruncau, iar visul părea o veșnicie!

Am avut un vis... Mirosul de lavandă te îmbăta... Respirația devenea din ce în ce mai lină și ca intr-un miraj, de-a lungul lanului, mânuțe jucăuse se apropiau de marea de lavandă. Nu erau doar două mânuțe. Erau patru...catifelate toate. Două copilițe, pitite bine, chicoteau și își șopteau iubire.

Daniela și Bogdan

Luna mai a venit cu salcâmi în floare și cu un nou eveniment. Daniela și Bogdan ne-au invitat să facem parte din poveste a lor, o poveste plină de emoții care a început cu multă vreme în urmă, pe când erau copii.

Așadar, în timp ce păpădiile se scuturau așteptând ca mirii să-și pună dorințe pentru un viitor împreună, printre zâmbete, într-un cadru relaxat, ne-am jucat și am imortalizat momente unice.

Prin prezența lor și prin voia bună, familia și prietenii au făcut din eveniment unul absolut reușit, bunicul Danielei și Deli, cel mai iubit buldog francez, nu au lipsit nici ei de la petrecere, iar bebe care e pe drum a făcut câteva mișcări de dans alături de fericiții miri și părinți.

Noi ne-am simțit excelent, la fel ca toți cei care au participat, iar rezultatul îl puteți vedea mai jos.

 

Casă de piatră, Daniela și Bogdan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne-a plăcut dintotdeauna cuvântul datină, ascunde în el vremuri de demult, culoare și magie. Și pentru că de felul nostru suntem cuminți, acum ceva vreme am avut ocazia unei ședințe foto în care tradițiile și două fetițe dulci și-au dat mâna pentru o horă plină de emoție și arome îmbietoare. Vă mai amintiți mirosul de pâine caldă, proaspăt scoasă din cuptorul bunicilor, pe vremea copilăriei? Noi cu gândul la mireasma asta am stat în timp ce ne jucam cu declașatorul. Mulțumim păpușicilor și părinților pentru ședința asta cu suflet tradițional!


Noi încă ne amintim de vremurile copilăriei, de luna iunie care venea cu cățărări în cireș, leneveli pe iarbă și bătăi cu apă, ne amintim cu drag și cu un strop de nostalgie de jocuri și de zâmbete pline de inocență și pentru că iubim copiii și copilăria și ne place să strângem amintiri, nu spunem niciodată nu atunci când suntem invitați să ne luăm camera foto ca să colorăm povești.

Luiza, Marius si Marina,  ne-au vorbit despre fericire și familie în ultima noastră ședință foto.

Pentru povești cu zâmbet de copilărie, vă așteptăm să ne scrieți

În așteptarea finuțului nostru, îmbrăcăm blogul în straie de primăvara și dăm start sezonului cu o ședință de maternitate plină de culoare și zâmbet.

Dolofanul jucăuș este nerăbdător să se arate, așa c-am pus la cale, împreună cu fericiții lui părinți, o mică plimbare în Grădina Japoneză din Herăstrău.

Nu știu cât de inspirați am fost când am ales locația având în vedere că cireșii înfloriți au strâns în jurul lor forfotă și o mulțime de oameni frumoși. Am făcut totuși față aglomerației și suntem încântați că am reușit să ne adaptăm situației cu atât mai mult cu cât aveam și-un bebe la bord – pufina noastră a insistat să ne fie asistent și nu ne-a lăsat inima să n-o băgăm în combinație.

Rezultatul în aveți mai jos. Sper să bucure ochiul așa cum ne bucură nouă inima.