Cred că nu există părinți care să nu experimenteze senzația că timpul zboară prea repede. Noi, desigur, nu facem excepție. În fiecare zi simțim c-am vrea să oprim timpul în loc, să ne bucurăm mai mult de gângurelile și drăgălășeniile pufinei noastre, de năzdrăvăniile pe care le pune la cale de ceva vreme încoace, de goana ei de-a bușilea prin casă. Nu mai încăpem în noi de atâta dragoste și deun an, de când a apărut în viața noastră, toamna ne-a devenit anotimp de suflet.

Îl celebrăm, așadar, odată cu Nati a noastră, printr-o ședință foto plină de giumbușlucuri și peripeții. Iar pe calea asta profităm să-i invităm la studio pe toți părinții care vor să marcheze un moment special din viața micuților lor, punând deoparte amintiri cu suflet pentru mai târziu.

 

 

 

 

Ne-a plăcut dintotdeauna cuvântul datină, ascunde în el vremuri de demult, culoare și magie. Și pentru că de felul nostru suntem cuminți, acum ceva vreme am avut ocazia unei ședințe foto în care tradițiile și două fetițe dulci și-au dat mâna pentru o horă plină de emoție și arome îmbietoare. Vă mai amintiți mirosul de pâine caldă, proaspăt scoasă din cuptorul bunicilor, pe vremea copilăriei? Noi cu gândul la mireasma asta am stat în timp ce ne jucam cu declașatorul. Mulțumim păpușicilor și părinților pentru ședința asta cu suflet tradițional!


Noi încă ne amintim de vremurile copilăriei, de luna iunie care venea cu cățărări în cireș, leneveli pe iarbă și bătăi cu apă, ne amintim cu drag și cu un strop de nostalgie de jocuri și de zâmbete pline de inocență și pentru că iubim copiii și copilăria și ne place să strângem amintiri, nu spunem niciodată nu atunci când suntem invitați să ne luăm camera foto ca să colorăm povești.

Luiza, Marius si Marina,  ne-au vorbit despre fericire și familie în ultima noastră ședință foto.

Pentru povești cu zâmbet de copilărie, vă așteptăm să ne scrieți

În așteptarea finuțului nostru, îmbrăcăm blogul în straie de primăvara și dăm start sezonului cu o ședință de maternitate plină de culoare și zâmbet.

Dolofanul jucăuș este nerăbdător să se arate, așa c-am pus la cale, împreună cu fericiții lui părinți, o mică plimbare în Grădina Japoneză din Herăstrău.

Nu știu cât de inspirați am fost când am ales locația având în vedere că cireșii înfloriți au strâns în jurul lor forfotă și o mulțime de oameni frumoși. Am făcut totuși față aglomerației și suntem încântați că am reușit să ne adaptăm situației cu atât mai mult cu cât aveam și-un bebe la bord – pufina noastră a insistat să ne fie asistent și nu ne-a lăsat inima să n-o băgăm în combinație.

Rezultatul în aveți mai jos. Sper să bucure ochiul așa cum ne bucură nouă inima.

Am avut un vis...

Am avut un vis...Visul unei seri de vară... De-a lungul câmpiei, se contura o siluetă...o siluetă mică ce se contopea în bătaia vândului cu buclele celeilalte făpturi... Nuanțele aurii ale soarelui calduț atingeau cu grație spicele de grâu, iar mânuțele lor se bucurau de dansul paielor măiestre ce li se arătau în lan. Zâmbete și priviri pline de iubire își aruncau, iar visul părea o veșnicie!

Am avut un vis... Mirosul de lavandă te îmbăta... Respirația devenea din ce în ce mai lină și ca intr-un miraj, de-a lungul lanului, mânuțe jucăuse se apropiau de marea de lavandă. Nu erau doar două mânuțe. Erau patru...catifelate toate. Două copilițe, pitite bine, chicoteau și își șopteau iubire.

Daniela și Bogdan

Luna mai a venit cu salcâmi în floare și cu un nou eveniment. Daniela și Bogdan ne-au invitat să facem parte din poveste a lor, o poveste plină de emoții care a început cu multă vreme în urmă, pe când erau copii.

Așadar, în timp ce păpădiile se scuturau așteptând ca mirii să-și pună dorințe pentru un viitor împreună, printre zâmbete, într-un cadru relaxat, ne-am jucat și am imortalizat momente unice.

Prin prezența lor și prin voia bună, familia și prietenii au făcut din eveniment unul absolut reușit, bunicul Danielei și Deli, cel mai iubit buldog francez, nu au lipsit nici ei de la petrecere, iar bebe care e pe drum a făcut câteva mișcări de dans alături de fericiții miri și părinți.

Noi ne-am simțit excelent, la fel ca toți cei care au participat, iar rezultatul îl puteți vedea mai jos.

 

Casă de piatră, Daniela și Bogdan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ca orice an care se respectă, 2019 a venit pentru noi cu o perspectivă nouă și cu provocări proaspete.

Mărturisesc că mă atrăgea de ceva timp fotografia pentru nou născuți și că o urmăream pe Daniela Ursache cu mare interes, dar momentul hotărâtor se poate spune că a venit atunci când, în primele zile de viață ale pufinei noastre, ne-am îndreptat spre studioul Danielei pentru o ședință foto.

Să ne vedem bebelușul fotografiat a fost o experiență cu adevărată emoționantă, atât din perspectiva fotografului, cât mai ales din cea de părinte. Emoțiile întipărite pe chipul pufinei noastre ne-au topit complet și orice fel de grijă a zburat într-o clipă remarcând felul în care Daniela lucrează.Fără dubii are darul de a-i face pe părinți să se relaxeze și să bucure de experiență.

Fascinată fiind de toată această poveste, m-am reîntors, la scurt timp, în studioul chic din București, de data asta pentru o sesiune de mentoring.

Am avut 3 bebeluși pentru fotografiat, iar Daniela ne-a împărtășit din secretele ei. Am înțeles, pusă în fața evenimentelor, că o sesiune foto newborn nu este niciodată ușoară pentru că fiecare copil este diferit și are nevoi diferite. Tocmai din acest motiv o astfel de sedințe foto se realizează în primele zile ale copilului, atunci când acesta doarme mult și este mai ușor de lucrat cu el.

Din fericire mentorul nostru a știut să ne încurajeze și să creeze o atmosferă de lucru plăcută și destinsă în care am acumulat informații prețioase pentru mai târziu.

Am plecat din studio mai bogată, cu un ghid scris de Daniela cadou, entuziasmată și cu dorința de a pune în practică tot ce am învățat. Ghidul pe care fiecare fotograf de bebeluși ar trebui să îl aibă, se poate comanda de pe site-ul ei personal https://danielaursache.ro/

Și pentru că sunt o norocoasă am avut posibilitatea de a lucra, foarte curând după sesiunea de mentoring, cu doi bebeluși cât se poate de drăgălași, băiețel și fetiță, alături de care am făcut două ședințe foto pentru care mă simt nespus de fericită și recunoscătoare.

Îi mulțumesc Danielei pentru tot ce am învățat alături de ea și pentru că e genul de mentor care îți oferă feedback de fiecare dată când ai nevoie. Și le mulțumesc totodată părinților care au avut încredere în mine pentru sedințele foto ale căror rezultate se pot vedea mai jos.

 

 

Tags: #newborn #nounascut #hotografiebebelusi #newbornphotography #studiodenounascut #bebe #newbornepose #newbornart #babyphotographer #romaniannewbornphotographers #family