Super vibe, experiențe de neuitat

 

Deși a trecut ceva vreme de când am participat la Workshop-ul lui Ovidiu Lesan -  fotografie de nunta,  noi am mai rămas și acum conectați la vibe-ul de atunci. Se întâmpla prin septembrie, anul trecut, la Sibiu, pe vreme cu emoții. Ne-am strâns ceva oameni, să fi tot fost vreo 25, toți dornici de experiențe noi, plini de entuziasm și pregăți. Nu suficient însă, dar de asta ne-am dat seama abia pe parcursul celor 3 zile petrecute alături de suceveanul nostru.

Dincolo de informațiile acumulate –  nu intrăm în detalii că nu se cade să dăm din casă – Ovidiu Lesan ne-a devenit mentor și prieten și ne-a schimbat perspectiva asupra fotografiei. Omul ăsta nu-i învață pe cei cu care intră în contact, nu le dă lecții. Se dă pe el, dăruiește din experiența lui, fără să măsoare timpul și fără să-i pese că noaptea a venit peste el, face totul cu pasiune, uitând de program, și te ajută să îți găsești drumul ca fotograf.

Ce a însemnat experiența asta pentru noi? Păi o doză bună de energie pozitivă, prieteni cu care știi sigur că n-o să pierzi niciodată legătura, multă informație, ceva febră musculară de la atâta voie bună și, desigur, o tonă de amintiri din alea care nu se uită.

Și ca să ne lăudăm cu ce-am”furat” din lucrul cu oamenii ăștia frumoși, venim și cu ceva fotografie și cu multe mulțumiri cuplului, expansiv și totodată răbdător, care ne-a suportat pe parcursul ședinței foto, la mare frig și la multe ore de muncă.