rrphotoro

Știți că defectele femeii sunt de fapt atuurile ei, sunt ceea ce crează șarmul ei și îi oferă autenticitate. 
Iubesc frumusețea femeii, cu toate calitățile și defectele ei. 
Iubesc și prețuiesc femeia pentru că o văd puternica.
O găsesc valoroasă și devotată, sinceră și generoasă. Firavă și determinată. 
Admir femeia care își prețuieste feminitatea, femeia care este conștientă de atuurile ei și își face loc printre obstacole ca să reușească să ajungă acolo unde îți propune. 
În cele de sus ne regăsim noi toate, așa-i? Doar că uneori, poate, nu suntem conștiente de asta? Dedicată exclusiv femeii asumate, sesiunea foto de acest gen îți oferă posibilitatea să te regăsești, să petreci timp cu tine, să te admiri și să te lași admirată. 
Fie că este vorba de o sesiune foto de business sau de o sedință boudoir, te voi ghida să te simți în largul tău și vom scoate împreună la iveală toate calitățile tale. 
Ce trebuie să știi despre sesiunea foto dedicată femeii. 

Cum stabilim tema fotografiei? 
*ne vom cunoaște înainte de sesiunea foto pentru a stabili ținutele, tema sesiunii, locația sesiunii foto în cazul în care vorbim de un alt tip de fotografie cât și de modul de desfășurare. 

Cât durează sedința foto? 
*dacă vorbim de sedința foto în studio, va dura aproximativ 2 ore, iar in exterior, timpul petrecut împreună va fi de 1 ora. 
*ora și data ședinței foto va fi stabilită de comun acord, astfel încât să nu pericliteze calitate fotografiei (aici vorbim despre fotografia de exterior unde factorii externi sunt foarte importanți). 

Reguli in studio 
*știm cu toții că încercăm să ne optimizăm modul de lucru, așa că o întârziere cu mai mult de 15 minute, ne va afecta modul de lucru și va scurta timpul sesiunii. 
*încălțămintea pe care dorești să o folosești în studio, va trebui să fie curățată.În caz contrar aceasta nu va putea fi folosită.
Cât costă o sesiune foto? 
Respectul față de munca și experiența fotografului este remunerat cu suma de 200 de lei indiferent de sesiunea foto aleasă în secțiunea femeia. 
Prețul per fotografie este de 40 ron  și pot fi alese minim 3 imagini și maxim 40.  

Ce urmează după sesiunea foto? 
*să primești un pack  în format electronic de maxim 40 de imagini din care îți vei alege pentru prelucrare. Aceste fotografii vor fi inscripțioate astfel încât  să fie neutilizabile. 
*după alegerea lor, începe procesul de editare care va fi în acord cu ce vedeți pe site. 
*numărul de fotografii alese pot fi de la 5 la 40 de imagini contracost.
*sesiunea foto se va primi în format electronic la rezoluția de 3096.
Pentru materiale tip tablou, album sau alt tip de print, te rog să accesezi secțiunea "produse