rrphotoro

Fotografia office vine ca o strategie asupra portofoliului tau personal. Dincolo de imaginea profestionista a fotografiei, este vorba de indrazneala de a fi diferit, de a primi si oferii incredere, de a calca pe un teren cu potential, de a comunica nonverbal si a merge spre calea dorita - despre dezvoltare personala si profesionala. Sprijinim acest concept si suntem deschisi in a va prezenta pe voi, cat mai bine cu putinta. 

Ce trebuie sa stii despre sesiunea foto dedicata nisei business
*ne dorim sa cunoastem indeaproape care este scopul acestei sesiuni foto. Fie ca este vorba de atasarea imaginii la un cv, fie ca este vorba de promovarea unui concept sau validarea ta personala, un anumit concept sau o anumita directie, asteptam un email pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
*ne dorim sa cunoastem daca ai un termen limita pentru finalizarea si primirea materialelor 
*inainte de sesiunea foto stabilim tinutele daca va fi cazul si eventual elemente cheie 

Cat dureaza sedinta foto? 
*sesiunea foto poate oscila intre 30 minute si aproximativ 2 ore in functie de scopul agreat 
*ora si data sedintei foto va fi stabilita de comun acord luandu-se in considerare cele mai sus mentionate vis a vis de termenele limita. 

Reguli in studio 
*suntem siguri ca timpul este important pentru ambele parti si rugam punctualitate, deoarece o intarziere cu mai mult de 15 minute, ne va afecta modul de lucru si va scurta timpul sesiunii. 
*incălțămintea ce doresti sa o folosesti in studio, va fi obligatoriu curata. 


Ce urmeaza dupa sesiunea foto? 
*sa primesti un pack in format electronic din care se alege pentru selectie dintr-un numar de minim 10 imagini si maxim 40, (in functie de termenele agreate), din care iti vei alege pentru prelucrare. Aceste fotografii vor fi inscriptioate astfel incat sa fie neutilizabile. 
*dupa alegerea lor, incepe procesul de editare care va fi in acord cu ce vedeti pe site. 
*numarul de fotografii alese pot fi de la 3 la 40 de imagini contracost. 
*Sesiunea foto se va primi in format electronic la rezolutia de 3096 sau mare dacă se dorește print la mari dimensiuni.

 Cat costa o sesiune foto? 
Respectul fata de munca si experienta fotografului este remunerata cu suma de 200 de lei. Pretul per fotografie este de 40 ron si pot fi alese minim 3 imagini.