rrphotoro

Fotografia office vine ca o strategie asupra portofoliului tău personal. Dincolo de imaginea profestionistă a fotografiei, este vorba de îndrăzneala de a fi diferit, de a primi și oferii încredere, de a calca pe un teren cu potențial, de a comunica nonverbal și a merge spre calea dorită - despre dezvoltare personală și profesională. Sprijinim acest concept și suntem deschisi în a vă prezenta pe voi, cât mai bine cu putință. 

Ce trebuie să știi despre sesiunea foto dedicată nișei business
*ne dorim să cunoaștem îndeaproape care este scopul acestei sesiuni foto. Fie că este vorba de atașarea imaginii la un cv, fie că este vorba de promovarea unui concept, validarea ta personală, sau o anumită direcție, așteptăm un email pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
*ne dorim să cunoaștem dacă ai un termen limita pentru finalizarea și primirea materialelor 
*înainte de sesiunea foto stabilim ținutele dacă va fi cazul și eventual elemente cheie 

Cât durează ședința foto? 
*sesiunea foto poate oscila între 30 minute și aproximativ 2 ore în funcție de scopul agreat 
*ora și data sedinței foto va fi stabilită de comun acord luându-se în considerare cele mai sus menționate vis a vis de termenele limita. 

Reguli in studio 
*suntem siguri că timpul este important pentru ambele părți și rugăm punctualitate, deoarece o întarziere cu mai mult de 15 minute, ne va afecta modul de lucru și va scurta timpul sesiunii. 
*încălțămintea ce doresti să o folosești in studio, va fi obligatoriu curată. 

 Cât costa o sesiune foto? 
Respectul față de munca și experiența fotografului este remunerata cu suma de 200 de lei. Prețul per fotografie este de 40 ron și pot fi alese minim 3 imagini maxim 40. 

Ce urmeaza după sesiunea foto? 
*să primesti un pack în format electronic de maxim 40 de imagini, din care vă alegeți pentru a fi prelucrate.  Aceste fotografii vor fi inscripțioate astfel încât să fie neutilizabile. 
*după alegerea lor, începe procesul de editare care va fi în acord cu ce vedeți pe site. 
*Sesiunea foto se va primi in format electronic la rezolutia de 3096 sau mare dacă se dorește print la mari dimensiuni.