rrphotoro

Sesiunea foto de gravidă vine cu privirea blândă a mamei care își așteaptă puiul, frumusețea și căldura ei. 
Burtica îi conferă femeii însărcinate o aură specială și asta se vede și în fotografii.  Din proprie experiență știu prin câte schimbări trece o viitoare mămică, dar este un moment unic pe care cu singuranță vei vrea să îl revezi. 

Ce trebuie să știi despre sesiunea foto dedicată viitoarelor mamici și familiei 
*fotografiile se realizează in perioada de sarcină 29-34 de săptămâni când burtica este vizibilă dar încă nu îngreunează starea mămicii și se poate mișca în voie. 
*putem fotografia atât în studio cât și în exterior.
        
 Cum procedam cu recuzita și ținutele din fotografii? 
*dispunem de o garderobă dedicată mămicii însărcinate și in funcție de contextul stabilit, vom alege împreună rochia, materialele, recuzita. 
*ținutele celorlați membrii a-i familiei (soț, copii) ar fi indicat să fie lipsite de printuri și în concordanță cu tematica aleasă (cromatic, stil. Etc). 

Cât durează sedința foto? 
*timpul necesar realizării fotografiilor va fi de 1 ora, cu mențiunea că se poate prelungi după nevoile copiilor din familie. 
*ora și data sedinței foto va fi stabilită de comun acord, astfel încât să nu pericliteze calitate fotografiei și aici vorbim de fotografia de exterior unde factorii externi sunt foarte importanți 

Reguli in studio 
*știm cu toții că încercăm să ne optimizăm modul de lucru, așa că o întârziere cu mai mult de 15 minute, ne va afecta modul de lucru și va scurta timpul sesiunii. 
*încălțămintea pe care dorești să o folosești în studio, va trebui să fie curățată. În caz contrar aceasta nu va putea fi folosită. 

Cât costă o sesiune foto? 
 Basic: 1h
10 imagini digitale
400 ron
Standard: 1,5h
15 imagini digitale
500 ron
Premium: 2h
20 imagini digitale
600 ron
Prețul extra per fotografie este de 20 ron.  
Ce urmează după sesiunea foto? 

*sesiunea foto se va primi în format electronic la rezoluția de 3096 latura mare Pentru materiale tip tablou, album, sau alt tip de print, te rog sa accesezi sectiunea "produse"